یک عدد
طبیعت دوست ایران
دو سال پس از تولید
ساشه آلومينيومي با درب بسته و در دما 4- درجه سانتي گراد( فريز) نگهداري شود
تولید:اردیبهشت1402
انقضا:2سال بعد از تولید
خیار چنبر مینیاتوری, خیار چنبر سبز, خیار چنبر, خیار چنبر سلطنتی, خیار چنبر زینتی
نور کامل (6 تا8 ساعت در روز)
نور کامل (6 تا8 ساعت در روز)
بهار
بهار
خنثی
خنثی
18 تا 25 درجه سانتی گراد
18 تا 25 درجه سانتی گراد
خانگی
خانگی
سفید
زرد (دارای خطوط قرمز)
85%
85%
99%
99%