یک عدد
طبیعت دوست ایران
دو سال پس از تولید
ساشه آلومينيومي با درب بسته و در دما 4- درجه سانتي گراد( فريز) نگهداري شود
تولید:اردیبهشت1402
انقضا:2سال بعد از تولید
خیار چنبر مینیاتوری, خیار چنبر سبز, خیار چنبر, خیار چنبر سلطنتی, خیار چنبر زینتی
نور کامل
نور کامل
نور کامل (6 تا8 ساعت در روز)
نور کامل
بهار
85%
85%
85%
اواخر تابستان
به صورت خوشهای و در انتهای ساقهها ظاهر میشود
زینتی و دارویی
اواخر تابستان یا اوایل پاییز
بهار
قرمز خالدار
زرد (دارای خطوط قرمز)
10 تا 20 درجه سانتی گراد
85%
99%
99%
99%
خانگی
خانگی
خنثی
18 تا 25 درجه سانتی گراد
۱۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد
تربچه
گرد دو رنگ