یک عدد
طبیعت دوست ایران
دو سال پس از تولید
ساشه آلومينيومي با درب بسته و در دما 4- درجه سانتي گراد( فريز) نگهداري شود
تولید:اردیبهشت1402
انقضا:2سال بعد از تولید
خیار چنبر مینیاتوری, خیار چنبر سبز, خیار چنبر, خیار چنبر سلطنتی, خیار چنبر زینتی
نور کامل
نور کامل (6 تا8 ساعت در روز)
نور کامل
بهار
بهار
اواخر تابستان یا اوایل پاییز
75 روز (دوره گلدهی)
15 الی 25 درجه سانتی گراد
خانگی
خانگی
خانگی
خنثی
18 تا 25 درجه سانتی گراد
85%
99%
99%
متنوع (رنگ های مختلف)
بنفش خالدار
10 تا 20 درجه سانتی گراد
85%