یک عدد
طبیعت دوست ایران
دو سال پس از تولید
ساشه آلومينيومي با درب بسته و در دما 4- درجه سانتي گراد( فريز) نگهداري شود
تولید:اردیبهشت1402
انقضا:2سال بعد از تولید
کدو آجیلی مشهدی, کدو آجیلی گوشتی
نور کامل
نور کامل
نور کامل
بهار
85%
اواخر تابستان
به صورت خوشهای و در انتهای ساقهها ظاهر میشود
زینتی و دارویی
90 تا 120 روز
اواخر تابستان یا اوایل پاییز
اواخر تابستان یا اوایل پاییز
قرمز شکلاتی
قرمز خالدار
10 تا 20 درجه سانتی گراد
10 تا 20 درجه سانتی گراد
85%
85%
99%
99%
خانگی
خانگی