یک عدد
طبیعت دوست ایران
دو سال پس از تولید
ساشه آلومينيومي با درب بسته و در دما 4- درجه سانتي گراد( فريز) نگهداري شود
تولید:اردیبهشت1402
انقضا:2سال بعد از تولید
کدو آجیلی مشهدی, کدو آجیلی گوشتی
نور کامل (6 تا8 ساعت در روز)
نور کامل
نور کامل (6 تا 8 ساعت در روز)
بهار
اواخر تابستان یا اوایل پاییز
بهار
خنثی
18 تا 25 درجه سانتی گراد
خانگی
خانگی
85%
99%
99%
99%
متنوع (رنگ های مختلف)
پرکلاغی
10 تا 20 درجه سانتی گراد
85%
85%
40 تا 45 روز بعد از کاشت (سایز مناسب خیارشور)
خیار
چنبر مینیاتوری