یک عدد
طبیعت دوست ایران
دو سال پس از تولید
ساشه آلومينيومي با درب بسته و در دما 4- درجه سانتي گراد( فريز) نگهداري شود
تولید:اردیبهشت1402
انقضا:2سال بعد از تولید
کدو آجیلی مشهدی, کدو آجیلی گوشتی
اواخر تابستان یا اوایل پاییز
اواخر تابستان یا اوایل پاییز
قرمز شکلاتی
سفید خالدار
نور کامل
نور کامل
نور کامل
10 تا 20 درجه سانتی گراد
10 تا 20 درجه سانتی گراد
85%
85%
99%
99%
خانگی
خانگی
بهار
۲۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد
85%
99%
تاج خروس
افشان (دم روباهی)