یک عدد
طبیعت دوست ایران
دو سال پس از تولید
ساشه آلومينيومي با درب بسته و در دما 4- درجه سانتي گراد( فريز) نگهداري شود
تولید:اردیبهشت1402
انقضا:2سال بعد از تولید
سفید, سیاه
کدو آجیلی مشهدی, کدو آجیلی گوشتی
نور کامل (Full sun)
نور کامل
نور کامل
نور کامل (6 تا 8 ساعت در روز)
85%
85%
95 تا 120 روز بعد از کاشت
بهار
7 تا 14 روز بعد کاشت
25-35°C
اواخر تابستان یا اوایل پاییز
بهار
نارنجی ساده
10 تا 20 درجه سانتی گراد
85%
85%
99%
99%
99%
خانگی
۱۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد
تربچه
خیار
چری بل
چنبر مینیاتوری
40 تا 45 روز بعد از کاشت (سایز مناسب خیارشور)