یک عدد
طبیعت دوست ایران
دو سال پس از تولید
ساشه آلومينيومي با درب بسته و در دما 4- درجه سانتي گراد( فريز) نگهداري شود
تولید:اردیبهشت1402
انقضا:2سال بعد از تولید
سفید, سیاه
خیار چنبر مینیاتوری, خیار چنبر سبز, خیار چنبر, خیار چنبر سلطنتی, خیار چنبر زینتی
نور کامل (Full sun)
نور کامل
نور کامل
نور کامل
85%
95 تا 120 روز بعد از کاشت
بهار
7 تا 14 روز بعد کاشت
25-35°C
اواخر تابستان یا اوایل پاییز
اواخر تابستان یا اوایل پاییز
اواخر تابستان یا اوایل پاییز
قرمز شکلاتی
آبی خالدار
پرکلاغی
10 تا 20 درجه سانتی گراد
10 تا 20 درجه سانتی گراد
10 تا 20 درجه سانتی گراد
85%
85%
85%
99%
99%
99%
خانگی
خانگی
خانگی