یک عدد
طبیعت دوست ایران
دو سال پس از تولید
ساشه آلومينيومي با درب بسته و در دما 4- درجه سانتي گراد( فريز) نگهداري شود
تولید:اردیبهشت1402
انقضا:2سال بعد از تولید
خیار چنبر مینیاتوری, خیار چنبر سبز, خیار چنبر, خیار چنبر سلطنتی, خیار چنبر زینتی
کدو آجیلی مشهدی, کدو آجیلی گوشتی
نور کامل (Full sun)
نور کامل
85%
95 تا 120 روز بعد از کاشت
بهار
7 تا 14 روز بعد کاشت
25-35°C
اواخر تابستان یا اوایل پاییز
پرکلاغی
10 تا 20 درجه سانتی گراد
85%
99%
خانگی